U četvrtak počinje CE&HA sajam


Sajam računara, potrošačke elektronike i kućnih aparata - CE&HA (Consumer Electronics & Home Appliances Fair) treću godinu za redom održaće se na Beogradskom sajmu u dve najveće hale, u halama 1 i 4, na površini od oko 8.000 kvadratnih metara u periodu od 26 - 29. septembra.

Na predstojećem sajmu posetioci će moći da se upoznaju sa najnovijim proizvodima i rešenjima u oblasti računara, mobilnih telefona, telekomunikacija, televizora i video opreme, audio opreme, gedžeta, prateće opreme za računare, zabavne elektronike, kao i sa širokom paletom najnovijih proizvoda iz oblasti bele tehnike, kućnih aparata i dekorativne i funkcionalne rasvete. Tokom trajanja sajma posetioci će moći da obave i kupovinu u okviru štandova naših najpoznatijih prodavaca tehničke robe, a prilikom kupovine će moći da ostvare i specijalne sajamske popuste.

"Savremene tehnologije svakog dana sve više i više postaju neizostavni deo naših života. Na poslu, u kući i u pokretu. Gde god bili... Predstojeći CE&HA sajam nam te savremene tehnologije čini još bližim i pristupačnijim."- izjavio je Zoran Đukanović, generalni direktor kompanije “Duke & Peterson”, organizatora CE&HA sajma, na konferenciji za novinare organizovane povodom početka Sajma. Prisutnim novinarima obratili su se i Nikola Andrić, ovlašćeni predstavnik Beogradskog Sajma koji je naglasio značaj postojanja ovakve manifestacije u godišnjem kalendaru sajmova u Beogradu i predstavnik Tehnomanije, ovlašćene maloprodaje na CE&HA sajmu, Željko Milović koji je najavio konkretne sajamske uslove za kupovinu tokom trajanja sajma, od čega je specijalnu pažnju privukao popust od čak 65% na odeređene artikle.

Sa preko 150 najpoznatijih svetskih brendova, CE&HA sajam pruža jedinstvenu priliku u celoj jugo-istočnoj Evropi, da se na jednom mestu vide najmodernija tehnička dostignuća iz oblasti kućne elektronike. U okviru Hale 4, koja je tredicionalno rezervisana za proizvođače bele tehnike i kućnih aparata, ove godine po prvi put će biti održan i međunarodni sajam osvetljenja “Svet svetla”u organizaciji srpskog Društva za osvetljenje u saradnji sa partnerima. Ovaj deo sajma prvenstveno je namenjen poslovnim korisnicima iz sfera javnog, dekorativnog, unutrašnjeg, specijalizovanog, sportskog osvetljenja kao i svetlosnih izvora, led tehnologija...

Cena ulaznice je 250 dinara, a radno vreme sajma od 10 do 19h, osim u nedelju kada će se zvanično sajam zatvoriti u 17h.

Tekst i foto: PR

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.