Amazon radi na telefonu sa 3D interfejsom?


Glasine o Amazon-u i njihovim pripremama za izdavanje naprednog telefona ponovo se nastavljaju. Kako piše TechCrunch, Amazon bi u igru sa naprednim telefonima trebao da uđe putem kodnog projekta pod nazivom "Project Smith", gde bi kompanija trebala izdati dva telefona - jedan jeftini model i drugi sa nekom vrstom 3D interfejsa koji prati pokrete očiju.

Uređaj sa 3D tehnologijom bi navodno trebao imati četiri kamere smeštene u uglovima uređaja, a bile bi zadužene za praćenje korisnikovih očiju kako bi se interfejs pomerao i pružao utisak 3D-a. Interfejs se neće pomerati po onome kako mu diktiraju unutrašnji senzori, već će pratiti promene tačke gledišta korisnika i interfejs prilagođavati njemu.

Pored ovoga, tu će biti i peta kamera namenjena standardnom fotografisanju i snimanju videa. Takođe, navodi se da bi telefon trebao imati i mogućnost prepoznavanja objekata sa fotografija iz stvarnog sveta, koji će se moći uporediti i uskladiti sa proizvodima dostupnim putem Amazon prodavnice. Pitanje je samo koliko bi telefon mogao biti skup s obzirom na prisutnost toliko tehnologije, a pretpostavlja se da će biti baziran na prilagođenom Android-u - Amazon FireOS-u.

Drugi telefon bi trebao da bude jednostavan i pristupačan uređaj koji bi zapravo trebao stići prvi na police, možda čak i pre kraja ove godine.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.