Neograničen prostor na OneDrive za Office 365 korisnike


Pretplatnički paket Office 365 postaje još bolji. Iz Microsoft-a su objavili kako će i privatni i poslovni pretplatnici dobiti na korišćenje neograničen prostor za skladištenje podataka na OneDrive-u.

Ograničenja na količinu skladištenih podataka u oblaku za sve korisnike Office-a 365 ukloniće se u narednim mesecima, ali za one koji žele "preko reda", dovoljno je prijaviti se na službenoj stranici. Poslovni korisnici Office-a 365 će neograničen prostor za skladištenje na OneDrive-u dobiti početkom sledeće godine.

Najjeftinija pretplata je Office 365 Personal, a za iznos od 6.99 dolara mesečno dobija se licenca Office-a za jedan računar i tablet, i po novom neograničen prostor za skladištenje podataka na OneDrive-u. Budućnost servisa koji nude isključivo skladištenje u oblaku ovim Microsoft-ovim potezom postaje upitna – primera radi, Dropbox košta 10 dolara mesečno za prostor od 1 TB.

P.S. Korisnici koji su dobili novi neograničeni paket javljaju kako im za kapacitet piše 10TB, ali ako ćemo realno i to je dosta.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.