Poznate specifikacije HTC Desire 820 mini smartphonea

Zahvaljujući slučajnoj HTC-ovoj objavi, i podacima sa TENAA internet stranica (kineska verzija FFC-a) na Internetu se mogu pronaći informacije kako će HTC uskoro predstaviti novi model smartphona. Iako ga sam proizvođač označava kao mini model, isti se svojim dimenzijama i težinom nekako i ne uklapa u tu priču.

Naime dostupne specifikacije govore kako će novi "mini" model imati dimenzije od 150,1 x 72,7 x 9,6 milimetara i težinu od 162,3 grama. Nadalje teorija o mini modelu pada u vodu i zbog ekrana veličine 5-inča koji će se moći pohvaliti rezolucijom od 1280 x 720 px, i gustoćom od 294 ppi-a. Pokretaće ga za sada neimenovani četverojezgreni procesor brzine 1,2 GHz, imaće 1 GB RAM-a i 8 GB interne memorije koja će se moći proširiti pomoću microSD memorijskih kartica.

Kad su u pitanju kamere Desire 820 mini imaće glavnu kameru rezolucije 8 MP i prednju rezolucije 5 MP što će se svakako svideti ljubiteljima selfie fotki. Novi mini dolazi s podrškom za Dula-SIM i LTE. Iako je Google i službeno predstavio Lollipop, novi HTC na tržište će stići s nešto starijom 4.4.4 KitKat verzijom Android-a. Tačan datum predstavljanja još nije poznat, ali je zato poznata cena uređaja - 228 američkih dolara.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.