LG G4 imaće 4 GB RAM-a?


Trenutno Internetom kruže specifikacije koje bi trebale označavati što će LG kroz koji mesec doneti unutar kućišta novog flagshipa oznake G4.

Ako su iste u potpunosti tačne tada možemo očekivati smartphone sa ekranom dijagonale 5,3-inča i rezolucije 2560x1440 piksela. Novi G4 model bi trebao tako pokretati Qualcomm-ov 64-bitni i osmojezgreni Snapdragon 810, dok bi se za fluidni rad operativnog sistema i pratećih aplikacija trebalo brinuti čak 4 GB RAM-a.

LG navodno neće škrtariti sa prostorom za podatke, jer su za sada najavljene dve verzije uređaja. Jedan raspolaže sa 32 GB interne memorije, dok drugi ima dvostruko više data prostora, odnosno 64 GB. Kod oba modela biće moguće i naknadno proširenje umetanjem microSD memorijske kartice u za to predviđeni ulazi.

Za sada nije poznato da li će novi G4 ujedno biti i selfie friendly, jer trenutno nema saznanja o kvalitetu prednje kamere. Ali povremeni "fotografi" na raspolaganju će imati zadnju kameru rezolucije 20,7 MP. Baterija koja bi trebala osigurati dovoljno energije za pokretanje gore navedenog hardvera imaće kapacitet od 3.500 mAh.

Po pitanju operativnog sistema za sada je aktualno kako će G4 biti pokretan od strane Lollipop Android-a. Kako se bude bližilo vreme službenog predstavljanja moguće su dodatne izmene specifikacija, pa stoga ove ipak uzmite s određenom rezervom.

Na slici: LG G3

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.