Microsoft objašnjava kako da napustite MacBook i pređete na Surface Pro 3


Krajem maja ove godine Microsoft je predstavio novi Surface Pro 3 uređaj koji u jednom uređaju donosi dva - prenosnik i tablet. Nedugo nakon predstavljanja počele da kruže priče kako je Microsoft upravo predstavio ubicu Apple-ovog MacBook Air-a.

Ali čini se kako korisnici Apple-ovog MacBook Air-a i nisu u velikom broju zamenili svoj prenosnik sa Microsoft-ovim Surface Pro 3 hibridom. Zbog toga je Microsoft kreirao novu web stranicu – Making the Switch na kojoj potanko objašnjava korisnicima OS X-a kako preći na Windows operativni sistem, i kako pritom prebaciti svoje podatke sa MacBook-a na Surface Pro 3.

Budući da se ova dva operativna sistema poprilično razlikuju, Microsoft je pripremio i uputstva sa osnovnim Windows komandama kako bi potencijalnim "prebezima" olakšao prve korake s novim (Windows) operativnim sistemom.

Za korisnike koji nisu u potpunosti spremni da pređu na Microsoft-ovu tehnologiju kompanija iz Redmonda je pripremila posebni deo u kojem objašnjava na koji način mogu nastaviti i dalje koristiti svoj iPhone, iTunes i iCloud servis i na Surface Pro 3 uređaju.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.