Ovako će izgledati glasovni razgovori u WhatsApp-u


Od kada se najpoznatiji leaker mobilnih uređaja i svega vezanog uz njih, @evleaks, povukao iz tog posla, Internet se za dobijanje informacija mora okrenuti drugim, redovno manje pouzdanim izvorima. Ali, ovoga puta detalji o nadolazećoj funkcionalnosti jedne mobilne aplikacije izvučeni su iz samog njenog programskog koda, pa se mogu smatrati prilično relevantnima.

Na holandskoj stranici Android World objavljena je tako projekcija kako bi u bliskoj budućnosti mogao izgledati popularni WhatsApp - kada dobije mogućnost glasovnih poziva. O tome se naveliko spekuliše već duže vreme, pa analitičari smatraju da je uvođenje te funkcionalnosti samo pitanje vremena.

Prikazani screenshotovi dobijeni su analizom programskog koda trenutne verzije WhatsAppa, koja u sebi već ima ugrađene neke delove interfejsa za glasovne pozive. Na Android World-u tvrde da će, jednom kad se pojave, glasovni pozivi u WhatsAppu izgledati upravo kako prikazuju priložene slike. Iz koda je vidljivo i da će korisnici možda biti u mogućnosti snimati telefonske razgovore. Službene potvrde za ništa od navedenog, naravno, nema.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2018 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.