Galaxy S6 imaće stakleno kućište?


Gotovo svaki dan u medijima se pojavi neka nova spekulacija o sledećem Samsung-ovom Galaxy modelu najviše klase, nasledniku trenutnog flagshipa S5. Galaxy S6 trebao bi biti dizajniran "od nule", a ako je verovati ranijim nagađanjima imaće nešto veći ekran više rezolucije. Što se tiče kućišta, ono navodno neće biti plastično, a spominjalo se i da bi jedna od verzija mogla imati aluminijumsko kućište.

Najnovije informacije, pak, koje dolaze iz Koreje kažu da će Galaxy S6 imati potpuno stakleno kućište. Osim prednje strane, staklo bi se trebalo nalaziti i sa zadnje strane uređaja, slično kako je to slučaj sa nekim modelima Sony-jeve Xperia linije. Između dve staklene površine naći će se aluminijski okvir, neimenovani Samsung-ov zaposleni izjavio je za korejski portal DDaily.

Među ostalim, spomenuo je i da će S6 ipak dolaziti u dve verzije, od kojih će jedna imati ekran zakrivljen preko ivica uređaja, poput modela Galaxy Note Edge. Oko datuma predstavljanja još uvek nema nikakvih informacija, a sudeći prema tradiciji Samsung bi Galaxy S6 trebao pokazati u vreme održavanja MWC-a u Barceloni, početkom marta.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.