Ivvi je budući najtanji smartphone


Skoro svaki dan se pojavi neki novi model smartphonea u svetu, za većinu njih je "kriv" Samsung koji nema nameru da se smiri dok ne proizvede po jedan model za svakog stanovnika Zemlje. Dok Samsung vodi bitku oko stvaranja novih modela, pojedini proizvođači se već neko vreme takmiče u drugoj kategoriji – debljini smartphonea.

Ista je počela da se značajno smanjuje u odnosu na prve modele čija se debljina merila u centimetrima. Današnji modeli su smršali na čak 4,75 milimetara. Toliku debljinu ima trenutni nosioc titule najtanjeg smartphona na svetu X5 Max kojeg potpisuje kompanija ViVo. Ali čini se kako titula uskoro ide dalje, jer je trenutno u pripremi još tanji model kojeg bi trebala predstaviti kompanija Ivvi (Coolpad).

Nažalost u ovom trenutku nema previše poznatih podataka o samom uređaju, tek da je riječ o modelu koji će imati debljinu od 4,7 milimetara, te zaslon dijagonale 4,7-inča. Bit će zanimljivo vidjeti koliki će kapacitet imati baterija koja će također morati malo izgubiti na debljini.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.