Predstavljen LG G Flex 2


LG je na svojoj konferenciji u sklopu CES 2015 sajma službeno predstavio svoj novi zakrivljeni pametni telefon, LG G Flex 2.

Osim što predstavlja nadogradnju prethodnog G Flex-a iz 2013. godine, G Flex 2 je ujedno i prvi mobilni uređaj sa Qualcomm-ovim 64-bitnim Snapdragon 810 čipom. Glavna funkcija uređaja osim navedenog čipa je i zakrivljeni 5,5-inčni Full HD P-OLED ekran.

Od ostalih specifikacija tu je 2 GB radne memorije i 16 ili 32 GB prostora za skladištenje podataka (proširivo sa microSD karticama do čak 2 TB). Zadnja kamera ima 13-megapikselni senzor sa OIS-om i laserskim autofokusom, dok je prednja kamera 2,1-megapikselna.

Što se tiče povezivosti, tu je podrška za Wi-Fi 802.11 ac, 4G LTE mreže, Bluetooth Smart 4.1, NFC, SlimPort, A-GPS i Glonass i USB 2.0.

Od softvera su dostupne već poznate opcije kao što je Gesture Shot (snimanje fotografija gestama ruku), ali i neke nove kao što je Glance View (pregledavanje važnih informacija kao što su primljeni pozivi i poruke potezom prsta na ekranu prema dole, čak i kada je on ugašen).

Takođe, podržana je opcija Fast Charge koja omogućava da se baterija uređaja kapaciteta 3000 mAh napuni na 50% za oko 40 minuta.

Za sada nije poznato kada će se LG G Flex 2 naći u prodaji ni po kojoj ceni, ali poznato je da će biti dostupan u samo dve boje, platinum srebrnoj i flamingo crvenoj.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.