Samsung predstavio Galaxy E5 i E7


Samsung je predstavio novu seriju Android uređaja o kojima se nedavno počelo nagađati. Radi se o modelima Galaxy E5 i Galaxy E7, koje možemo svrstati u nekakav srednji cenovni razred.

Galaxy E5 dolazi sa 5″ Super AMOLED ekranom rezolucije 1280x720 tačaka, pokretan je Qualcomm-ovim Snapdragon 410 procesorom, ima 1,5 GB RAM-a i 16 GB interne memorije. Zadnja kamera dolazi sa senzorom od 8, prednja od 5 megapiskela, dok baterija ima kapacitet od 2400 mAh.

Galaxy E7 stiže sa 5,5-inčnim Super AMOLED ekranom, pokretan je za sada nepoznatim četverojezgrenim procesorom na taktu 1,2 GHz, ima 2 GB RAM-a,13 MP kameru i 5 MP prednju kameru. Njegova baterija raspolaže kapacitetom od 2950 mAh. Oba uređaja imaju i dvostruki ulaz za SIM kartice

Operativni sistem je Android 4.4 KitKat, a Samsung obećava skoru nadogradnju na Lollipop, što vredi i za seriju Galaxy A, od koje je E serija na neki preuzela i dizajn. Prodaja najpre kreće u Indiji i to po ceni od 305, odnosno 363 dolara, a kada će se pojaviti na našem tržištu, za sada nema informacija.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.