Sada možete da birate ugao gledanja na YouTube-u


YouTube će uskoro postati još zabavnije mesto za pregledavanje video sadržaja. Naime upravo se testira nova - Choose Your View opcija koja omogućava svakom korisniku da sam odabere iz kog ugla želi da pogleda snimljeni video.

Jedan takav je već postavljen na YouTube i služi kao ogledni primerak što možemo u skoroj budućnosti očekivati od ovog video servisa. Reč je o videu Madilyn Bailey koji je snimljen tokom njenog prošlogodišnjeg nastupa na YouTube Music Nights događaju.

Nakon što pokrenete video zapis, pomerite kurosr miša u desnu stranu i prikazaće vam se novi meni iz kojeg možete izabrati jednu od četiri ponuđene kamere. Nakon odabira nove kamere, video bi se u deliću sekunde trebao prebaciti na ugao koji je bio pokriven izabranom kamerom.

Za kraj recimo još i to kako nova Choose Your View opcija ipak neće biti dostupna za baš sve video zapise na koje naiđete. Naime ista će biti dostupna samo za one video zapise koji su snimani sa više kamera i iz više uglova, i kao takvi postavljeni na YouTube.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2018 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.