BitTorrent Sync izlazi iz bete, dobija i Pro verziju


BitTorrent je objavio kako je Sync, njegov alat za jednostavnu i bezbednu sinhronizaciju i deljenje datoteka putem BitTorrent peer-to-peer protokola, izašao iz bete.

Predstavljanje stabilne verzije alata (Sync 2.0) iskorišćeno je za početak monetizacije celog koncepta. To će se ostvariti predstavljanjem posebne Pro verzije Sync-a koja je namenjena poslovnim korisnicima.

Za 39,99 $ mesečno po korisniku u Pro verziji dobija se kvalitetna korisnička podrška, mogućnost da se iz vrlo velikih foldera preuzme samo potreban sadržaj, čime se štedi prostor za skladištenje podataka (što može biti korisno na mobilnim uređajima) kao i kontrola pristupa pojedinim folderima.

Pro korisnici mogu koristiti jedinstveni identitet kako bi povezali sve svoje uređaje, bez potrebe za pojedinačnom sinhronizacijom svakog foldera sa svakim uređajem.

Za razliku od ograničenja za korisnike besplatne verzije Sync-a koja daje mogućnost sinhronizacije maksimalno 10 foldera, korisnici Pro verzije mogu sinhronizirati neograničen broj foldera. Osim navedenog, tu je i novo poboljšani i jednostavnijiinterfejs, bezbednosne funkcije bazirane na sertifikatima i mogućnost instalacije Sync-a na NAS uređaje.

BitTorrent Sync 2.0 je dostupan na mnogobrojnim platformama, a više detalja možete saznati putem sledećeg linka.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.