Microsoft-ove aplikacije predinstalirane na uređajima 11 proizvođača


Microsoft je objavio kako je postigao dogovor sa 11 kompanija koje će svoje Android uređaje uskoro početi isporučivati sa nekoliko predinstaliranih Microsoft aplikacija.

"U protekloj godini, Microsoft je povukao nekoliko poteza kako bi osvojio srca i misli korisnika. Osvežili smo mnoge od svojih flagship proizvoda kako bi bili što moderniji, kupili smo kompanije koje na drugačiji način posmatraju tradicionalne kategorije produktivnosti, a neke od naših najpopularnijih servisa smo učinili dostupnijim nego ikada pre. Naše aspiracije su jednostavne: nastaviti rasti i kreirati vibrantnu zajednicu milijardi ljudi koji vole i oslanjaju se na Microsoft-ove proizvode u svim aspektima svojih života," izjavila je Peggy Johnson iz Microsoft-a.

Lista kompanija čiji Android uređaji će stizati sa predinstaliranim Microsoft-ovim aplikacijama uključuje Samsung i Dell, kao i nekoliko manjih regionalnih kompanija: TrekStor iz Nemačke, JP Sa Couto iz Portugala, Datamatic iz Italije, DEXP iz Rusije, Hipstreet iz kanade, QMobile iz Pakistana, Tecno iz Afrike i Casper iz Turske, i kompaniju Pegatron.

Ove kompanije će svoje Android telefone i tablete nuditi sa predinstaliranim Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive i Skype aplikacijama.

Foto: Ken Wolter / Shutterstock

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2018 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.