Predstavljen Samsung-ov Gear VR za Galaxy S6 i S6 Edge


Samsung Electronics nastavlja da predstavlja nove proizvode u kategoriji nosive tehnologije i mobilnoj virtuelnoj stvarnosti sa Gear VR Innovator Edition, koji je kompatibilan sa novom generacijom pametnih telefona Samsung Galaxy S6 i S6 edge. Samsung Gear VR Innovator Edition, kojeg pokreće Oculus Technology, omogućava većem broju korisnika da se u potpunosti prepuste filmskoj virtealnoj stvarnosti s poboljšanim iskustvom gledanja kao i udobnijim dizajnom za nošenje.

Optimizovan za nove uređaje Galaxy S6 i Galaxy S6 edge kao i njihove 5,1-inčne Super AMOLED ekrane, Gear VR Innovator Edition omogućava korisnicima uživanje u filmovima visoke rezolucije, TV emisijama, VOD (Video on demand) uslugama i fotografijama.

Poboljšana udobnost, 15 posto manji, Samsung Gear VR postao je udobniji za nošenje, kažu iz Samsung-a. Ergonomski redizajnirane trake za pričvršćivanje osiguravaju bolju raspodelu težine dok mehanička ventilaciju unapređuje VR iskustvo korišćenja.

Gear VR sadržaj dostupan je za preuzimanje sa Oculus Store-a. Korisnici imaju veliki izbor optimizovanih i lokalizovanih sadržaja virtualne stvarnosti od najkvalitetnijih developerima, uključujući uzbudljive VR igre kao i varijante akrobatske grupe Cirque du Soleil, Kurios u 360 stepeni, poručuju za kraj iz korejske kompanije.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.