Sledeći Nexus ponovno radi LG?


Google si je zacrtao kako na ovogodišnjoj Google I/O 2015 konferenciji mora predstaviti i novi Nexus uređaj. Iako su zadnjih nedelja širom Interneta kolale informacije kako će proizvodnja novog Nexusa pripasti kompaniji Huawei sada se pojavljuju nove koje tvrde drugačije.

Naime prema saznanjima do kojih je došla korejska internet stranica etoday.co.kr čast izrade novog Nexus-a pripasće Google-ovom starom partneru LG-u koji je za njih već izradio dva modela – Nexus 4 i Nexus 5. O razlozima se uveliko spekuliše, a da temelja ima - ima.

Naime korejski mediji izveštavaju kako su Google-ovi inženjeri posetili LG-jevo sedište u Koreji. Ali Google-ovci se nisu zadržali samo na toj lokaciji već su druženje sa LG-jevcima nastavili obilaskom Display i R&D (Research & Development) postrojenja i delova fabrike gde se proizvode moduli potrebni za optičku stabilizaciju slike, i moduli za bežično punjenje baterija. Isti izvor navodi kako će novi Nexus biti razvijan pod kodnim imenom N000.

Kako je ponajpre reč o neproverenim informacijama koje još uvek nisu potvrđene niti od Google-a, a ni od LG-a iste ipak uzmite s malom rezervom.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.