Facebook Messenger sada podržava i video pozive


Nakon što je Facebook nedavno omogućio slanje novca preko Messenger-a, a zatim ga pretvorili i u zasebnu platformu, iz kompanija nam sada stiže najava još jedne nove Messenger opcije - naime, preksinoć je objavljeno kako će Messenger mobilna aplikacija od sada podržavati i video pozive.

Ukoliko sa nekim želite komunicirati preko videa unutar Messenger-a, sve što trebate uraditi je kliknuti na Video ikonicu u gornjem desnom uglu interfejsa. Iz Facebook-a ističu kako će video pozivi raditi na mobilnim uređajima nezavisno od platforme koju koristite - sve dok se ta platforma zove iOS ili Android.

"Messenger već nudi mogućnost glasovnog komuniciranja sa prijateljima i voljenim ljudima iz celog sveta. Video pozivi će proširiti mogućnosti komuniciranja unutar Messenger-a u realnom vremenu, omogućavajući tako cifri od preko 600 miliona korisnika da stupe u kontakt sa drugim ljudima, gde god da se nalaze. Video komuniciranje je brzo, pouzdano i visokog kvaliteta," stoji u zvaničnom saopštenju iz Facebook-a.

Video pozivi unutar Messenger-a su za sada dostupni tek u nekoliko država, uključujući i Hrvatsku (ali Srbiju), dok bi u drugim državama i regionima trebalo postati dostupno u sledećih nekoliko meseci.



Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. Анониман kaže,

    Jaka stvar,ko vise i koristi taj fb


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.