Gmail za Android napokon objedinjuje Gmail, Yahoo i Outlook mailove u jednom inboxu


Ukoliko ste jedan od onih korisnika Gmail-a koji na ovom servisu imaju nekoliko korisničkih naloga - npr. jedan za posao, jedan za porodicu i jedan za onaj drugi posao koji radite sa strane - imamo dobre vesti za vas.

Naime, Google je objavio kako će njihova Gmail for Android aplikacija ovih dana dobiti podršku za rad sa više različitih korisničkih naloga istovremeno. Korisnici Gmail-a će tako na Android-u unutar Gmail aplikacije uskoro dobiti pristup opciji All Inboxes, u kojoj mogu pronaći sve svoje Gmail, Yahoo i Outlook mailove na jednom mestu, bez da moraju konstantno prelaziti sa jednog na drugi servis i pripadajući mu korisnički nalog. Ili naloge.

Pored toga, Gmail for Android će od sada unutar Conversation viewa, odnosno standardnih Gmail "threaded konverzacija", prikazivati i mailove sa Yahoo-a, Outlook-a i drugih IMAP/POP korisničkih računa koje ste povezali sa Gmail-om, a tu su i poboljšana pretraga, veći preview za attachmente, responzivnije animacije, i opcija za jednostavno smeštanje attachmenta u Google Drive.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.