Lollipop doneo probleme na LG G3


Novije nadogradnje operativnog sitema su dobrodošle kako na desktopu tako i na mobilnim uređajima poput smartphonea. Nadogradnje bi pored rešavanja poznatih problema trebale da donesu i poneku novinu koja će postojeći uređaj učiniti još boljim nego što je bio na sam dan izlaska iz proizvodnih pogona.

Trebale bi, ali ponekad tomu nije tako. U to su se najbolje uverili vlasnici prošlogodišnjeg LG-jevog flagshipa – smartphone-a G3 kojemu je Lollipop doneo više problema nego koristi. Naime dosta korisnika je primetilo kako se povećala potrošnja baterije u odnosu na vreme kada su koristili "stari" KitKat Android.

Takođe primećeni su problemi vezani uz stabilnost Wi-Fi-ja, i uz nemogućnost sinhroniziranja Gmail aplikacije. Isto tako primećeni su i problemi vezani uz Google-ovu Hangouts aplikaciju koja više ne prikazuje obaveštenja (notifications).



Deo korisnika (ne svi) navodi i probleme sa Bluetoothom i tastaturom koja je "lenja" nakon nadogradnje. S problemima koje je uzrokovao Lollipop na G3 smartphoneima navodno je upoznat i LG koji radi na uklanjanju grešaka, ali unatoč tome još uvek nema preciznog datuma kada bi nova popravna nadogradnja mogla biti poslata korisnicima.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.