Pizza Hut ima kutiju koja se postaje projektor za filmove


Imamo još razlog da žalimo što Pizza Hut još nije otvoren u Srbiji. Taj američki lanac pizzeria je napravio dodatnu zanimaciju za svoje kupce. Njihova nova dostavna kutija za pizzu može se pretvoriti u filmski projektor! Kutiju su nazvali Blockbuster Box.

Ona dolazi sa posebnim plastičnim stalkom koji inače drži papir kutije da ne pritiska pizzu. U tom stalku nalazi se sočivo koja se može postaviti na ivicu kutije u rupu koju možete probiti na za to predviđenom mestu. Kada se namesti sočivo na ivicu, potreban je još samo smartphone kao pokretač filma. Kada se mobilni namesti u sredini Blockbuster kutije, sočivo će povećati prikaz i projektovati ga na zid.

Naravno, ovaj priručni projektor nije baš posljednji krik tehnologije i nije konkurentan modernim projektorima, ali je besplatan i pri ruci. Barem onima koji mogu naručiti dostavu Pizza Hut-a. Jedina mana je što za vreme projekcije ne možete koristiti mobilni. Što, zapravo može biti i bonus za kvalitetnije vreme i druženje sa prijateljima.



Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.