Možete da počnete da mrzite Microsoft: Samo ovi telefoni dobijaju Windows 10 Mobile


Microsoft je na svojoj stranici objavio popis Lumia uređaja koji će dobiti Windows 10 Mobile. Popis je malo iznenađujući, a kada ga pogledate videćete i zašto. Evo Lumia uređaja koji bi trebali da dobiju Windows 10 Mobile:

"The following Lumia smartphones will receive a free upgrade when available: Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830, and Lumia 930."

Kako što možete videti, na popisu nema 530, 520, 630 i 635, da ne spominjemo starije modele, ali i Lumia 1520 i 730 koje imaju identične specifikacije kao Lumie 930 i 735, kao ni Lumije 1020 koju je Noka promovisala kao telefon sa najboljom kamerom. Koji je razlog tome možda samo Microsoft zna. Kao što je Microsoft već pre izjavio da će sve WP8 Lumie dobiti nadogradnju na Windows 10 Mobile možda je ovo popis uređaja koji će dobiti u prvom valu. Ukoliko to ne bude tako, možemo samo da mrzimo Microsoft. Jedina uteha ostalima može biti u slučaju ne dobijanja Windows 10 Mobile redovnim putem preuzimanje softvera preko Windows Insider aplikacije.

Takođe, valja se setiti i kako je Microsoft obećao dug period nadogradnji za svoje Lumije, a eto preskupa Lumia 1520, koja je predstavljena u oktobru 2013-e i recimo jeftina 630 iz aprila prošle godine neće dobiti nadogradnju, što znači da su krenuli putem ostalih proizvođača Android uređaja.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, uključi se u diskusiju!
Broj komentara:
14
  1. Анониман kaže,

    Realno, ovo je malo bezobrazno prema onima koji su kupovali njihove uredjaje bas zbog toga sto su hvaljeni kao up to date i da ce tako ostati. Iskreno se nadam da ce promeniti odluku (kao sto ih stalno i menjaju) i da ce na kraju svi dobiti kao sto je obecano


  2. Анониман kaže,

    Aaaa, daj, odma prodajem Lumije, ne zaslužuju ni tu šaku korisnika što imaju


  3. Jovan kaže,

    sto su kupili Nokiju, da je uniste?????


  4. Анониман kaže,

    Moze neko da objasni sta je sa onima koji su instalirali one preview buildove?


  5. Ivan kaže,

    Posto nemam love za iPhone, definitivno prelazim na Blackberry


  6. vesko kaže,

    Mislim da će proširiti spisak do jeseni, imam 1020 koja odlično radi i sa denimom, probao sam preview, ali sam vratio 8.1 i nije neka posebna razlika.


  7. Анониман kaže,

    Smece zivo


  8. Анониман kaže,

    Ua MicroShit, vracajte nam nasu lovu


  9. Анониман kaže,

    Sad kad se Microsoft ugasi, kabum xD


  10. Анониман kaže,

    Ma daaj, ne prenostite celu informaciju. Ovi uredjaji prvi dobijaju upgrade, a ostali kasnije.


  11. Анониман kaže,

    Joooj a bas pre neki dan sam kupio L1520 zbog Windows-a 10 :O


  12. Анониман kaže,

    We reached out to the company for clarification, and thankfully, there's good news to share. A spokesperson for Microsoft told Neowin:

    “This is an initial list of in-market devices to receive the Windows 10 update. It is our ambition to bring Windows 10 to all Lumia devices running Lumia Denim software, noting that some features will vary, based on the hardware specifications.”

    Stvarno ne znam čemu maliciozan naslov.

    izvor: http://www.neowin.net/news/microsoft-confirms-that-these-ten-lumias-will-be-first-to-get-windows-10-mobile


  13. Анониман kaže,

    Od sad samo Apple


  14. Unknown kaže,

    ovde je samo delimično preneta vest, saopštenje. to su samo prvi koji će dobiti desetku. nikad nisu svi modeli odjednom dobijali nadogradnje već postepeno.


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.