Google zakazao događaj za 29. septembar, evo šta da očekujemo


Ovih dana Google je svojim partnerima i predstavnicima medija počeo da šalje pozivnice na događanje koje će se održati u San Franciscu 29. septembra ove godine.

Ukratko rečeno, Google poziva da mu se pridružimo kako bismo "upoznali njegove nove ukusne poslastice i još mnogo toga više", pa nam prvo na pamet pada lansiranje novog Android Marshmallow operativnog sistema.

Ali kako kažu i "još mnogo toga više", za očekivati je da novi mobilni OS neće biti jedina stvar koju će promovisati, već smatramo da će se tu naći i poneki uređaj iz njegove Nexus porodice, s obzirom da već duže vremena kruže glasine o novim Nexus telefonima koje razvijaju LG i Huawei.

Pored toga, lako je moguće da se i Chromecast obogati nekim novim gadgetom. S obzirom da su Apple i Amazon nedavno predstavili svoje nove tablete, TV sisteme i druge uređaje, za očekivati je odgovor Google-a po tom pitanju, pri čemu je najizglednija pojava druge generacije Chromecast streaming uređaja, za koji se priča da više neće biti u obliku donglea, a osim novog dizajna doći će i s novim WiFi-em 802.11ac, kao i podrškom za "content feedove", što znači da će povlačiti sadržaje s društvenih mreža ili feedova slika, koje će prikazivati kada Chromecast bude u screensaver modu.

Događaj će se moći direktno pratiti putem Google-ovog YouTube kanala, pa ćete moći saznati više detalja iz prve ruke.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.