Korisnicima 300 dolara ako laptop zamene za Windows 10 PC


U današnjem svetu već je postalo uobičajeno da vam kompanije poput Apple-a i Samsung-a nude velike popuste na svoje nove uređaje ako se odlučite rešiti starih konkurentskih.

Sličnu stvar sada čini Microsoft koji je oglasio svoju verziju akcije "staro za novo" pod nazivom Easy Trade Up, pa će svakome ko u njihovom Store-u kupi novi Windows 10 PC, sniziti cenu uređaja za 200 ili 300 dolara, ukoliko se reši svojeg starog laptopa.

Tačnije rečeno, ako ekipi iz Redmonda "donirate" svoj stari Windows laptop, dobićete popust u iznosu od 200 dolara, dok ćete za Apple-ov MacBook dobiti 300 dolara.

Kako bi neki korisnik mogao iskoristiti ovu ponudu, potrebno je da laptop radi, da nije stariji od 6 godina, i da ima dijagonalu ekrana veću od 11,6 inča.

Prema popisu Windows 10 računara koja se nalaze u Microsoft-ovom Store-u, providno je da ćete na novi PC morati potrošiti najmanje 600 dolara.

Nažalost, u ovoj akciji nećete moći uživati u Srbiji, pa ćete ponudu moći iskoristiti jedino ako se dogovorite sa nekim rođakom u Nemačkoj, SAD-u, Kanadi, Velikoj Britaniji, Indiji, Brazilu ili Tajvanu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2018 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.