LG predstavio V10 - smartphone sa dva ekrana i dve selfie kamere


Kako prenosi Android Central, LG je juče predstavio svoj novi V10 smartphone, koji se iz konkurencije izdvaja sa nekoliko nesvakidašnjih karakteristika. A kada kažemo nesvakidašnjih, onda to zaista i mislimo, jer V10 ima - dva ekrana i dve selfie kamere.

Glavni ekran telefona, dijagonale 5,7 inča i QHD rezolucije, je standardni smartphone ekran, dok je LG iznad njega smestio i dodatni ekran koji je stalno aktivan i na kojem korisnici mogu pronaći standardni sat, te proveriti vremensku prognozu i stanje baterije. Osim toga, sekundarni ekran na LG-evom novom telefonu se može koristiti istovremeno sa primarnim, te korisnicima može poslužiti kao app launcher ili za prikaz notifikacija.

Od drugih zanimljivih elemenata telefona, vredi istaći još i dve prednje 5MP kamere, koje omogućavaju snimanje boljih širokougaonih selfie fotografija, pod uglovima do 120 stepeni.

Ostatak specifikacija uključuje 16MP zadnju kameru sa optičkom stabilizacijom, Snapdragon 808 SoC, 4GB RAM-a, 64GB memorije za skladištenje podataka (koju je moguće proširiti na 2TB korišćenjem microSD kartica), NFC podršku, čitač otisaka prstiju i 3.000 mAh bateriju. Što se pak tiče operativnog sistema, V10 stiže sa predinstaliranim Androidom verzije 5.1.1.

V10 se na korejskom tržištu očekuje ovog meseca, dok će na internacionalno tržište stići nešto kasnije.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.