Objavljen službeni video za BlackBerry Priv


Krajem prošlog meseca, John Chen – prvi čovek kompanije BlackBerry uživo je pokušao pokazati novinarki Bussiness News Networks-a, Amber Kanwar kako funkcioniše njihov prvi Android smartphone – Priv. Chen se tada i nije nešto proslavio, već je ostavio utisak kako mu Android kao operativni sistem nikako ne leži.





Srećom po buduće potencijalne kupce proizvođač dotičnog uređaja je potražio profesionalne usluge vezano uz marketing. Rezultat je prvi službeni video koji pokazuje da smartphone i nije toliko teško koristiti kako se na prvu činilo.

Kako se vidi iz videa BlackBerry poseban naglasak stavlja na tastaturu, i to onu hardversku do koje se dolazi povlačenjem ekrana prema gore. BlackBerry Priv je trenutno dostupan za prednarudžbinu putem internet stranice carphone warehouse po ceni od 579,99 funti (otključan uređaj).

Za tu cenu dobićete smartphone sa ekranom od 5,4 inča, rezolucije 2.560 x 1.440 piksela, kojeg pokreće Qualcomm-ov šestojezgreni Snapdragon 808 SoC. Priv ima i 3 GB RAM-a, 32 GB interne memorije i podršku za microSD kartice (do 2TB).



Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.