[VIDEO] Motorola X Force bukvalno ima neuništiv ekran


Mnogi proizvođači pametnih telefona i ostalih uređaja često deklaririšu svoje "uzdanice" kao otporne na udarce, ogrebotine, vodu i štošta drugo... Ali, pitanje je kako bi se uređaj ponašao kada bi se podvrgnuo ultimativnom testu izdržljvosti i koliko bi se vrednosti predstavljene od proizvođača razlikovale od stvarnog sveta.

Uostalom, bilo je slučajeva, da sad ne spominjemo imena, u kojima su se proizvođači pametnih telefona ogradili od eventualne štete nastale uranjanjem njihovih uređaja u vodu, iako su reklamirali iste te uređaje kao vodootporne. Zato je ekipa s portala The Next Web jedan od takvih uređaja odlučila podvrgnuti super ozbiljnom testu izdrljivosti.

Reč je o modelu Motorola Droid Turbo 2 (ime u SAD-u), odnosno Motorola Moto X Force (ime u ostatku sveta) za kojega nekada jedan od najjačih proizvođača mobilnih tvrdi kako je ekran gotovo pa neuništiv.

Naravno, takve tvrdnje su vrlo lako proverljive, doduše ne za nas obične korisnike, jer niko nije dovoljno bogat (ili lud) da će proveravati izdržljivost ekrana, ali zato imamo ovakve testove. Da li je zaista istina da ovaj uređaj ima toliko dobar, moćan, čvrst i otporan ekran, proverite u priloženom videu koji je za sve nas pripremila vredna i agresivna ekipa sa TNW.

Ako tražite pametni telefon sa ekranom koji može izdržati najekstremnije "napade" ovo je svakako odličan izbor.



Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.