Xiaomi predstavio fitness narukvicu Mi Band 1S od samo 15 dolara


Kineski Xiaomi s vremenom je postao poznati brand na zapadu, ne samo u Evropi, nego i u Srbiji, i to najviše zahvaljujući vrlo dobrim i jeftinim smartfonima ali i raznim dodacima poput prenosnih punjača (eng. powerbank).

Velik uspeh Xiaomi je imao i sa svojom pametnom narukvicom Mi Band – nosivi gadget koji u zadnje vreme postaje sve popularniji. U zadnjih godinu dana kompanija je prodala preko šest miliona ovih narukvica i time postala drugi najpopularniji proizvođač nosivih uređaja s tržišnim udelom od 24.6% (ako je verovati analitičarima).



Nakon uspeha s Mi Band-om, Xiaomi je predstavio naslednika - Mi Band 1S. Narukvica nema ekran i jednim delom se oslanja na vaš smartphone (Android ili iOS). Ovaj gadget broji pređene korake, potrošene kalorije, otkucaje srca i sl. stvari koje mogu biti od koristi, posebno ako se bavite sportom, rekreativno trčite ili možda samo pazite na težinu. Osim navedenog, narukvica će poslužiti za bežično otključavanje vašeg smartfona te će zavibrirati svaki put kad vam stigne notifikacija.

Mi Band 1S može i pod vodu, tačnije ima IP67 certifikat, što znači da se može uroniti u metar dubine, ne duže od 30 minuta. Dimenzije iznose 37 mm x 13.6 mm x 9.9 mm, a težina je 5.5 grama. Cena narukvice iznosi 15 dolara.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.