Oborena cena najmanje GoPro kamere


Kada je proteklog leta GoPro predstavio svoju novu kameru, nazvanu Hero4 Session, osnovna zamerka potencijalnih kupaca bila je njena previsoka cena. Naime, američka kompanija je za ovu minijaturnu kameru (50% manju od ostalih Hero4 modela) postavila cenu na prilično visokih 399 američkih dolara. Ovaj iznos pogotovo se čini visokim ako znamo da Session nema pozadinski ekran niti može snimati video u rezoluciji 4K, što drugi modeli sličnih cena mogu.

U GoPro-u su očito shvatili da je takva cenovna politika odbijala kupce i preusmeravala ih na standardne modele, najviše Hero4 Silver i Black, pa su u ovo predbožićno vreme odlučili razveseliti sve zaljubljenike u akcione kamere. GoPro Hero4 Session, najmanja kamera ovog proizvođača, od sada se prodaje po prilično nižoj ceni – u SAD-u ona iznosi 199 USD.

Ovo rezanje cene zahvatilo je i ostala tržišta, pa se na webshopu za naš region (EMEA) GoPro već može naručiti po prilično razumnih 219,99 evra. Verovatno će i u Srbiji pojeftiniti, tako da pričekajte sa kupovinom.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.