Microsoft-ova Word Flow tastatura sa Windows Phone-a stiže i na iOS


Nakon što su na iOS-u lansirali nekoliko aplikacija i servisa sa Windows Phone-a - poput npr. Cortane - iz Microsoft-a su sada spremni da korisnicima iUređaja ponude i svoju poznatu Word Flow tastaturu.

Kako prenosi Windows Central, Microsoft je nedavno poslao e-mail članovima Windows Insider programa, u kojem inače traže feedback, a u kojem su ih ovaj put pitali da li su zainteresovani za učešće u beta testu iOS verzije Word Flow-a.

"Da li imate iPhone (5s ili noviji)? Mislite li da vašoj nativnoj iOS tastaturi trebaju poboljšanja? Word Flow tastatura je već dugo vremena jedna od najviše hvaljenih opcija na Windows Phone-u i iskorišćena je prilikom obaranja Ginisovog rekorda za najbrže kuckanje poruke. Trenutno radimo na prebacivanju ove tastature na druge platforme, počevši sa iOS-om," stoji u mailu koji je Microsoft poslao Windows Insiderima.

Po svemu sudeći, Microsoft bi Word Flow, nakon lansiranja iOS verzije, mogao ponuditi i na Android-u, iako još uvek nije poznato kada bi se to moglo desiti.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.