Messenger sada podršku za više naloga


Facebook je pustio u opticaj novu, poboljšanu Android verziju Messenger-a. Najveća novost je dodavanje opcije za korišćenje višestrukih naloga.

Kako navode iz Facebook-a ovu mogućnost su uveli iz razloga što su svesni činjenice kako mnoge porodice širom sveta međusobno dele jedan mobilni uređaj. Takvim korisnicima su odlučili olakšati život, kako se svako malo ne bi morali odjavljivati te ponovno prijavljivati u svoje naloge kako bi proverili je li im stigla neka nova poruka.

U Facebooku su mislili i na privatnost pa nije moguće čitati tuđe poruke, dok ste prijavljeni pod svojim korisničkim podacima. Naime prilikom prebacivanja između dva računa potrebno je uneti lozinku. Ako vas nije briga čita li neko vaše poruke traženje lozinke naknadno možete i isključiti.

Takođe po prijemu obaveštenja o pristigloj poruci, nije moguće pročitati sadržaj iste ukoliko poruka nije upućena prijavljenom korisniku, u tom slučaju je vidljiv samo ukupan broj pristiglih poruka. Višestruki nalozi će za sada biti dostupni samo Android korisnicima.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2018 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.