iPhone 7 i iPhone 7 Plus - otkriveni baš svi detalji koji su bili nepoznati


Osim podataka o radnoj memoriji, Apple vrlo često taji tehničke detalje o bateriji svakog novog iPhone-a. Za RAM smo saznali da iPhone 7 sadrži 2 GB, a iPhone 7 Plus 3 GB, dok podaci o bateriji nisu bili poznati sve do sada.

Tako iPhone 7 raspolaže s 1960 mAh kapaciteta, a iPhone 7 Plus 2900. Ovo predstavlja relativno malo povećanje u porešenju s iPhone-om 6s, koji je imao 1750 mAh, a iPhone 6s Plus 2750 mAh.

Bez obzira koliko povećanje bilo malo, Apple obećava do sat vremena dulžu autonomiju u odnosu na prethodnike, za što je najviše zaslužan novi A10 Fusion procesor. Dok uređaji ne stignu na detaljno testiranje, verovaćemo Appleu na reč.

Drugi detalj koji je takođe sada postao dostupan odnosi se na senzor kamere, čija fizička veličina iznosi 1/3 inča. Ovo vredi za oba modela, dok druga kamera (telephoto) u iPhone-u 7 Plus sadrži 1/3,6” senzor.

Vidljivo je da su ovi senzori fizički manji od onih na konkurentskim proizvodima. Primera radi, Samsung Galaxy S7 sadrži 1/2,5” senzor, kao i mnogi stariji uređaji. Ipak, kako će se kamere novih iPhone-a ponašati u praksi, videćemo kad uređaji dođu na test i kad ih uporedimo s drugima.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2019 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.