iPhone 7 Plus je već rasprodat


Nakon prošlonedeljnog predstavljanja "istog, a opet različitog" novog iPhone-a mnogi su se pitali hoće li se ovakav, ne odavno promenjeni, model dobro prodavati. Ali, ipak je reč o Apple-u pa sumnji ne treba biti – svaki njihov novi proizvod doslovno leti s polica. Kompanija je preksinoć objavila kako će danas, kada na većim tržištima kreće prodaja novog iPhone-a, biti u prodavnicama moguće kupiti tek manji model sedmice.

Naime, sve količine iPhone-a 7 Plus već su rasprodate putem sistema prednarudžbina na webu. Neke Apple-ove prodavnice će imati ograničene količine većeg modela na raspolaganju, ali sigurno je da to neće biti nova Jet Black varijanta. Crna polirana boja očito je izuzetno popularna, pa su je ljubitelji iPhone-a razgrabili.

Nažalost, Apple ove godine neće objaviti koliki je tačno broj novih iPhonea prodat u prvom vikendu. Taj podatak je, kažu, više odraz ponude nego potražnje. Iz toga možemo zaključiti da je i ova vest o rasprodatim modelima takođe povezana s ponudom, odnosno da Apple nije uspeo da proizvede dovoljne količine kako bi namirio sve potrebe tržišta u prvim danima prodaje.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.