Meizu predstavio M3 Max - veliki smartphone sa 6-inčnim ekranom


Meizu je i službeno predstavio svoj najnoviji mobitel – M3 Max. Dotični model se u odnosu na ostatak kompanijine ponude najviše izdvaja po velikom, 6" IPS ekranu FHD rezolucije (1.920 x 1.080 piksela).

M3 Max pokreće MediaTek-ov Helio P10 SoC čijih osam jezgri radi na brzini od 1,8 GHz. Što se radne i data memorije tiče, Meizu se odlučio na kombinaciju 3 GB RAM-a i 64 GB interne memorije.

Početnu data prostor moguće je i naknadno proširiti pomoću memorijske kartice microSD formata. Sa zadnje strane uređaja nalazi se kamera rezolucije 13 MP, a s prednje, kamera rezolucije 5 MP i Home tipka ispod koje je smešten skener otiska prsta.

Pored velikog ekrana, M3 Max ima i bateriju većeg kapaciteta – 4.100 mAh. Meizu je dodao i podršku za 4G VoLTE i hibridni dual SIM. Softversku stranu telefona čini Flyme OS 5.2 koji svoje korene vuče iz Android-a 6.0 (Marshmallow).

Dimenzije uređaja su 163,4 x 81,6 x 7,94 milimetara, a težina 189 grama. Po dolasku u prodavnice (Kina, 15. septembra, ostala tržišta nešto kasnije) biće dostupan u četiri različite boja kućišta–šampanjac zlatnoj, srebrnoj, sivoj i ružičasto zlatnoj.

Na domaćem (kineskom) tržištu M3 Max koštaće oko 255 USD, dok će cena za ostala tržišta zavisiti od tržišta na kojem mobilni bude plasiran.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.