Samsung priprema Galaxy C9 sa 6 GB RAM-a


Nakon što je OnePlus prvi predstavio mobilni sa šest gigabajta radne memorije (OnePlus 3), isto su počeli činiti i ostali proizvođači telefona kako bi održali korak s OnePlus-om. Najnoviji telefona s tom količinom memorije priprema Samsung i na tržište će stići pod nazivom Galaxy C9.

Zahvaljujući Geekbenchovoj bazi podataka o Galaxy-ju C9 možemo osim količine radne memorije saznati još pokoji podatak. Galaxy C9 pokretaće Qualcomm-ov Snapdragon 652 brzine 1,4 GHz i imaće Adreno 510 grafiku.

Nadalje, ako se nešto u zadnji tren ne promeni Samsung će ovaj model na tržište pustiti sa starijom verzijom Androida – Marshmallow 6.0.1. Geekbench nam ujedno otkriva i broj osvojenih bodova u single i multi-core testovima.

Galaxy C9 je u single-core testovima osvojio 1.304 boda, a u multi-core testovima 4.366 bodova. AnTuTu nam pak otkriva kako će mobitel imati ekran FHD rezolucije (1.920 x 1.080 piksela), 64 GB interne memorije te pozadinsku i prednju kameru iste rezolucije - 16 MP.

Ako se Samsung ne požuri s izbacivanjem još kojeg modela, Galaxy C9 će biti njihov prvi mobilni sa 6 GB RAM-a. Predstavljanje se očekuje između oktobra i novembra po za sada nepoznatoj cijeni.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.