Sada i Amazon ima muzičku streaming uslugu


Američka web prodavnica Amazon uključuje se u tržište glazbenog streaminga na kojem vladaju igrači poput Spottifya, Apple Music-a i Deezer-a. Juče je tako pokrenut servis Amazon Music Unlimited koji, kao i većina drugih konkurenata, za mesečnu pretplatu od 9,99 dolara nudi neograničeno slušanje muzike, ali i njezino preuzimanje na mobilni uređaj za slušanje offline.

Pretplata na ovu uslugu može biti i manja, 7,99 dolara, što je cena koja vredi za postojeće pretplatnike na Amazon Prime uslugu brze dostave. Vlasnici Amazon-ovog pametnog zvučnika Echo mesečnu pretplatu na Music Unlimited plaćaće samo 3,99 dolara. Dostupna muzička biblioteka, kažu, sadrži desetine miliona muzičkih naslova.

Naravno, Amazon za početak nudi 30 dana besplatnog probnog roka. Amazon Music Unlimited dostupan je za Android i iOS mobilne uređaje, te putem weba ili kao samostalna aplikacija za Windows i Mac računare.

Ako ste se slučajno pitali – ne, niti ova muzička streaming usluga nije dostupna u Srbiji. Za sada je mogu koristiti tek pretplatnici iz SAD-a, a uskoro će to moći i stanovnici Velike Britanije, Nemačke, Austrije i Japana.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2019 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.