Galaxy S7 stiže i u Jet Black boji?


Iz južnokorejskih medija stiže informacija, (navodno iz lanca dobavljača) kako je u pripremi još jedan Galaxy S7, ali ovaj put u Jet Black boji tj. Glossy Black. Razlog ovakvom razvoju situacije je i više nego očit – želja za privlačenjem onih kupaca koji bi zbog te boje kućišta umesto Samsung-ove, mogli radije odabrati Apple-ovu sedmicu.

Podsetimo, ovo ne bi bilo prvo naknadno uvođenje novih boja za model Galaxy S7. Sredinom ovog meseca (11. 11.2016.) Samsung je takođe dodao jednu novu – Coral Blue, koja je prvo bila namenjena s tržišta povučenom modelu Galaxy Note7.

Čini se kako je Samsung tom odlukom napravio dobar posao, jer isti izvor navodi kako se Galaxy S7 u Coral Blue varijanti na dnevnoj bazi proda u oko 15.000 komada. Poređenja radi isti izvor navodi kako je prodaja iPhone-a 7 zadnjih nedelja pala na oko 10.000 komada dnevno.

U međuvremenu su se na kineskoj društvenoj mreži Weiboo pojavile i fotografije sedmice u Glossy Black izdanju. Ako se ovi navodi pokažu tačnima, Galaxy S7 u Glossy Black varijanti bi trebao postati dostupan početkom decembra 2016. godine.





Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.