Nike-ove patike koje se same vežu stižu u prodaju i to po paprenoj ceni


Već nekoliko meseci javnost iščekuje kada će se na tržištu pojaviti prva verzija Nike-ovih patika HyperAdapt, poznatih po tome što imaju ugrađen sistem za automatsko vezanje i prilagođavanje stopalu vlasnika. Poput onih koje je nosio legendarni lik Marty McFly u filmu Povratak u budućnost 2, ove patike same će se stisnuti oko stopala i sa sobom nose neupitni "cool" faktor.

Međutim, oduševljenje koje je Nike izazvao predstavljanjem ovih patika, te najavom da će iste krenuti u prodaju 1. decembra u tek nekoliko odabranih prodavnica, moglo bi brzo splasnuti kada potencijalni kupci vide cenu. Par patika Nike HyperAdapt 1.0 u slobodnoj će prodaji koštati prilično visokih 720 američkih dolara, odnosno više od 82.500 dinara.

Za početak će ih Nike prodavati tek u svoje dve prodavnice u New Yorku, a za razgledavanje, isprobavanje i eventualnu kupovinu ove hi-tech obuće trebaće da prethodno rezervišete termin putem Nike-ove web stranice ili aplikacije NIKE+ APP. Tokom decembra broj prodavnica u kojima se mogu kupiti biće povećan, a narudžbine će se moći obaviti i putem spomenute aplikacije.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.