Snapchat-ove naočare krenule u prodaju na samouslužnim aparatima


Kompanija Snapchat, odnosno po novome Snap, u prodaju je pustila svoj prvi hardverski proizvod – pametne naočare Spectacles. Ali, nije sve baš tako jednostavno kako izgleda. Prodaja se obavlja u pravom Snapchat-ovom stilu – putem samouslužnih aparata koji se s vremena na vreme pojave na nekoj lokaciji, ostanu tamo 24 sata, te misteriozno nestanu i potom se pojave negde drugde.

Žuti samouslužni aparati (na slici) posebno su izrađeni za ovu namenu, i osim prodaje naočara u tri različite boje nude i jednu dodatnu uslugu. Koristeći Snapchat-ovu tehnologiju za prepoznavanje lica korisnik na aparatu može lako da proveri koja boja Spectacles-a mu najbolje odgovara na licu. Samo treba da stane pred aparat i pogleda prema njegovom ekranu, a tamo će se prikazati kupčevo lice i kako bi ono izgledalo s nekima od ovih naočara.

Nakon odabira željene boje u aparat je potrebno tek ubaciti kreditnu karticu (s kupovnom moći od 130 dolara), i naočare su kupljene. Onima koji nisu te sreće da žive u blizini mesta gde će se samouslužni aparat Snapbot pojaviti ovih dana ostaje da Spectacles potraže na eBay-u. Tamo se, pak, ovaj gadget prodaje po cenama koje sežu i do 1.000 dolara.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.