Viber predstavio javne naloge sa prvim srpskim partnerima


Posle izuzetno propraćene međunarodne promocije u Lisabonu početkom novembra, Viber i njegovi odabrani domaći partneri priredili su danas posebnu prezentaciju i demonstraciju Viber javnih naloga za tržište Srbije u StartIT Centru, Beograd.

Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka, predstavila je “Javne naloge” kao novu platformu za komunikaciju koja će omogućiti firmama, brendovima i javnim ličnostima da se povežu sa preko 800 miliona korisnika Vibera na lak, direktan i personalizovan način. Putem Javnih naloga, Viber pruža seriju rešenja pogodnih za korisnike svih profila koji pristupaju svojoj publici upotrebom 1-na-1 čet opcija ili objava za ciljnu i širu javnost na jedinstvenoj intuitivnoj platformi.



Način na koji će komunikacijski savremeni i moćni poslovni sistemi, privatne firme i zvanične institucije i preduzimljivi pojedinci moći da koriste ove jedinstvene funkcije koje im Viber besplatno pruža kroz korišćenje Javnih naloga – podstakao je krug vodećih srpskih firmi iz matičnih oblasti – Comtrade, Exit, Saga, Kurir, Claudia, Naxi Radio – da prirede sopstvena rešenja u formi Javnih naloga i čet-botova. Isti su predstavljeni sa velikim uspehom pred brojnom i angažovanom publikom StartIT Centra, u kojoj su viđeni predstavnici domaćih i regionalnih medija, poslovnih krugova i ličnosti od javnog uticaja.



“Putem Viber Javnih naloga, korisnici mogu da komuniciraju sa poslovnom sredinom i koriste razne sadržaje na lak, pogodan i prijatan način,” objasnio je Elad Kojokaru, Podpredsednik za marketing kompanije Viber. “Ovo predstavlja važan korak u evoluciji Vibera, u našem nastojanju da učinimo naširoko dostupnu besplatnu, moćnu i sadržajem bogatu komunikaciju - bilo kome i bilo gde. Uz Viber Javne naloge, i najmanje firme mogu da ostvare korist koja potiče iz moći Viberove tehnologije – da bi pružila viši nivo interakcije sa njihovim klijentima i pratiocima,” dodao je Atanas Rajkov, Direktor za globalne telekom odnose i Generalni direktor kompanije Viber za centralnu i istočnu Evropu.

Prisutne zvanice , među kojima i Milka Forcan, Sara Jo, Bogdan Obradović, Brana Antović, uzele su učešće u zanimljivoj i nadahnutoj diskusiji i radu u grupama koja je pratila niz prezentacija, odslikavši visoki nivo interesovanja i očekivanja za primenu Viber Javnih naloga kao komunikacionog sredstva sledeće generacije koje će svi progresivni korisnici u Srbiji i širom sveta moći besplatno i lako da integrišu u njihov opseg opštenja za svojom ciljnom i širom javnošću.

Tekst i foto: PR

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.