Apple-ove bežične slušalice neće stići ove godine?


Prilikom predstavljanja iPhone-a 7 Apple je, u septembru ove godine, kao dodatnu opremu predstavio i napredne bežične slušalice AirPods. Odmah po objavi one su dobile pozitivne kritike na račun futurističkog izgleda i koncepta, ali nezadovoljstvo je izazvala činjenica da će ih (verovatno) biti lakše izgubiti od onih sa žicom, kao i njihova najavljena cena od čak 159 američkih dolara.

Takođe, pri predstavljanju nije bilo reči o datumu početka prodaje, a isti ostaje tajnovit sve do danas. Apple se po ovom pitanju nije službeno oglasio od kraja septembra, kada je najavljeno da će isporuke krenuti nešto kasnije. Sada, kada se već opasno približava vreme praznične kupovine, tradicionalno najplodnije vreme za prodaju Apple-ovih proizvoda, o AirPods slušalicama i dalje nema dobrih vesti.

Wall Street Journal juče javlja da je kompanija zapala u tehničke probleme i da nije uspela da "ispolira" sve funkcije ovih slušalica, pa je stoga odlučeno da će one biti puštene u prodaju nekad nakon božićnih praznika (u Americi, 25. decembra).

Problemi se navodno tiču istodobnog prijema signala u obe slušalice. Kod AirPods-a one nezavisno jedna o drugoj primaju signal sa telefona, što je inženjerski, čini se, prilično izazovno rešenje.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2019 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.