iPhone 7s dolazi 2017. godine u crvenoj boji


Dosta glasina se vrtelo u krug oko novih Apple 2017. uređaja do sada, a definitivno bi ih kvalifikovali kao "čudne". To je zato što su sve te glasine u osnovi suprotnost svemu onome što smo do sada čuli o tome šta nam Apple priprema za veliku desetogodišnjicu iPhone uređaja.

Dakle, ako je verovati ovom novom izveštaju, Apple neće proizvesti iPhone 8, neće biti zakrivljenog OLED ekrana, nema stakla nazad, ništa od velikog redizajna, nema bežičnog punjenja. Ali, umesto toga, ono što ćemo u 2017. godini dobiti su iPhone 7s i iPhone 7s Plus uređaji (Ništa od serije 8 za sada).



Oba uređaja će doći sa gotovo identičnim dizajnom koji smo već videli na iPhone 7 i 7 Plus modelima. U unutrašnjosti, novi telefoni će na sreću dobiti noviji A11 čipset, koji bi trebao raditi bolje nego A10 na svojim prethodnicima.

Osim toga, Apple je rekao da širi opcije boja za 7s seriju, dodajući crvenu uz već planirane: rose gold, zlatnu, srebrenu, mat crnu i jet black nijanse boja.

Ova informacija navodno dolazi od nekog neimenovanog dobavljača delova na Tajvanu, putem Japana. Budući da je dosta različito od onoga što smo već čuli, ostaje nam samo da čekamo.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.