iPhone 8 dolazi sa zakrivljenim plastičnim OLED ekranom?


Glasine vezane za budući iPhone 8 ne prestaju, a tek će ih i biti. Nakon što je svet ugledao Xiaomi Mi Mix, počele su da kruže glasine da je ekran od ivice do ivice zapravo Apple-ova ideja, ali su se Kinezi dokopali ideje i kopiju izbacili pre originala.

Kasnije se ispostavilo da i mnogi drugi proizvođači rade na sličnim projektima, među kojima je navodno i Samsung, a hoće li Galaxy S8 doći sa ovim novim revolucionarnim dizajnom, ostaje za videti.

Najnovije glasine koje dopiru iz Samsung-a sada sugerišu da će upravo on proizvesti nove plastične OLED ekrane za Apple-ov iPhone 8, koji bi pored svega, na ivicama još trebao da bude zakrivljen. Samsung se u kontekstu dobavljača spominje zato jer navodno on jeidni u stanju da isporuči 100 miliona ovakvih ekrana u zadatom vremenskom okviru.

Plastični OLED ekran nije novost, a njegova je najvažnija karakteristika je fleksibilnost i veća otpornost na oštećenja, ali hoćemo li ga ugledati baš u iPhone-u 8, za sada je teško prorokovati. Iako sama tehnologija već postoji, još uvek se nije raširila, zato je moguće da se Apple dosetio nečeg, što bi moglo da je popularizuje.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2019 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.