Kupci razočarani novim Macbook-om kupuju Surface računare


Microsoft je na službenom blogu podelio neke informacije vezane uz prodaju njihove hardverske linije uređaja – laptop i desktop računara Surface. U postu koji odiše optimizmom i dobrim vestima navodi se da su proizvodi Surface Pro, Surface Book, Surface Studio i Surface Hub zaslužni za to što Microsoft ima vrlo uspešnu božićnu sezonu.

Novembar je, kažu, bio najbolji mesec ikada što se tiče prodaje Surface linije. Osim u SAD-u, vrlo dobri prodajni rezultati zabeleženi su u Velikoj Britaniji i Nemačkoj, dok je na Amazon-u Surface Pen jedno vreme bio najtraženiji dodatak za PC.

Što se tiče konkurencije kojoj uzimaju kupce, u Microsoft-u navode da su primetili kako je značajno porastao broj korisnika koji se prebacuju sa MacBook-a na Surface, i to kroz njihov program zamene "staro za novo". U kombinaciji s "razočaranjem kupaca, pogotovo profesionalnih, novim MacBook-om Pro", došlo je do vrlo dobrih rezultata za Surface.

Velika je potražnja i za Surface Hub-om, pa je proizvodnja ubrzana, a kupovina je omogućena kroz distributere širom sveta, poručili su iz Microsoft-a.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.