Galaxy S8 stiže par nedelja posle MWC-a


Još uvek ne znamo kad će Samsung Galaxy S8 biti službeno predstavljen, ali zato znamo kad neće. Uprkos očekivanjima mnogih, novi Samsung-ov flagship nećemo ugledati na MWC-u u Barseloni krajem februara, juče je i službeno povrdio šef Samsung-ove mobilne divizije, DJ Koh.

DJ nije objavio tačan datum sledećeg Unpacked eventa. Proroci su za sada nejedinstveni u predviđanjima datuma ukazanja, koja se kreću od druge polovine marta, do prve nedelje u aprilu, budući da je već ranije procurela informacija da će prodaja krenuti u drugoj polovini tog meseca.

Niko još sa sigurnošću ne može reći kako će S8 izgledati i u kojim će veličinama doći. Do sada smo viđali razne špijunske fotografije i skice koje mogu, a i ne moraju biti autentične. Isto tako je moguće da se radilo o prototipima koji pre konačnog odabira mogu biti promenjeni.

Izvesno je da će S8 imati veće ekrane od prethodnika. Najčešće se spominju 5,7 i 6,2 inča, ali bi ukupni gabariti trebali da ostanu u okvirima sadašnjih modela, dakle osetno bi se smanjio okvir. Što se hardvera tiče, svakako možemo očekivati Snapdragon 835, ali i novu generaciju Exynos-a. Hoće li se povećavati količina RAM-a, za sada je teško nagađati, baš kao i detalje kamere, za koju neki tvrde da bi mogla da bude dvostruka.

Spominje se i izostavljanje 3.5 mm audio jacka, a prilično je sigurno da ovoga puta neće biti posebnog Edge modela, već će oba imati blago zakrivljen ekran na ivicama

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. steffets.32 kaže,

    https://www.findyogi.com/mobiles/samsung/samsung-galaxy-s8-128gb-ba9615/price
    Evo na Indijskom sajtu se već pojavio sa full spec. I kažu da je dostupan od juče.


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.