Ovo je lista 10 najbržih telefona u 2016.


AnTuTu je objavio popis najboljih telefona prošle godine iz aspekta performansi, odnosno prema rezultatima njegovog benchmarka. Na službenoj web stranici popularnog benchmarka pojavila su se tri popisa, jedan koji pokriva top pametne telefone svih platformi, drugi Android smartfone te treći koji koji se odnosi na iOS uređaje.

Prva lista otkrila nam je da najbrža dva telefona dolaze iz Apple-a (iPhone 7 Plus i iPhone 7), dok je na trećem mestu OnePlus 3T koji se ujedno nalazi na prvom mestu liste najbržih Android telefona. Nakon njega, najbrži Androidi su LeEco Le Pro3 i Moto Z, dok na listi iOS uređaja vodi iPad Pro (12,9") ispred iPhone-a 7 Plus i iPada Pro (9,7").



Treba naglasiti da su ovo najbrži telefoni isključivo prema AnTuTu benchmarku, pa rezultate tih merenja ne biste smeli uzeti kao zdravo za gotovo, jer su jedini način da saznate koji je doista bolji, recenzije koje i mi radimo.



Inače, zanimljivo je da na listama nigde nema najvećeg proizvođača pametnih telefona, Samsung-a.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. Анониман kaže,

    ahaha koja laz, gde su je S7 serija , i uopste Samsung , ko vise plati taj je pobedio haha. Iphone je sasvim prosecan telefon,S7 je ZVERINA!


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.