Android ''maskica'' za iPhone


Na Kickstarter-u se pre nekoliko dana pojavio, i već uveliko ispunio planirani cilj od 95.000 dolara, jedinstveni dodatak za iPhone. Izraelski startup ESTI predstavio je svoj izum Eye. To je zaštitno kućište, svojevrsna "maskica" za iPhone, koja u sebi sadrži - ceo pametni telefon zasnovan na Android-u.

Ubacite li svoj iPhone (podržani su 6, 6s i 7, te njihove "plus" varijante) u ovo kućište, moći ćete istovremeno da imate najbolje od oba sveta, iOS-a i Android-a, a sve u jednom, doduše malo nezgrapnom, uređaju. S jedne strane nalazi se vaš iPhone, a s druge Android telefon dijagonale ekrana 5 inča, dva ulaza za SIM kartice, IR blasterom, NFC-om, bežičnim punjenjem, ulazom za SD kartice i 3,5 milimetarskim priključkom za slušalice – zapravo, svim onim stvarima koje najnoviji iPhone nema.

Android telefon dolazi sa "čistom" 7.1 Nougat verzijom OS-a, bez ičijeg bloatwarea, kažu autori ovog projekta. Na izbor se nude i dve boje, crna i bela, svaka u mat i sjajnoj varijanti.

Najmanja cena po kojoj se Eye može dobiti na Kickstarter-u je 95 dolara, dok će u slobodnoj prodaji koštati najmanje 189 dolara. Kampanja traje još mesec dana, a Izraelci obećavaju isporuke za avgust i rujan ove godine.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.