Instagram Stories - kopija postala popularnija od originala


Jedna od najpopularnijih opcija Snapchat-a, Stories, toliko se svidela ekipi u Facebook-u da su je odlučili ugraditi u čak četiri svoja proizvoda: Messenger, Facebook mobilne aplikacije, WhatsApp i Instagram.

Ova krađa ideje im se, čini se, isplatila barem na Instagram-u, jer je upravo objavljeno kako više od 200 miliona korisnika dnevno koristi Instagram Stories. To je više nego što Snapchat uopšte ima dnevno aktivnih korisnika. Instagram je do 200 miliona aktivnih korisnika Stories-a stigao u samo 9 meseci, pa bi se lako moglo utvrditi da je kopija ovde značajno nadmašila original – Snapchat postoji već 5 godina, a aktivno ga koristi manje od 200 miliona ljudi.

Kad im već tako dobro ide sa "pozajmljivanjem" ideja, u Instagram-u su objavili i da uvode još neke ranije viđene stvari. To su izrada Selfie Stickera, "nalepnica" koje sadržavaju vaš selfie i koje se mogu dodavati na slike i video zapise. Tu je i nova mogućnost postavljanja Geostikers-a – nalepnica zavisnih o lokaciji snimanja. Za sve nove opcije potrebno je samo preuzeti najnovije nadogradnje dostupne za iOS i Android.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.