Podela troškova na rate kreditnom karticom Telenor banke


Telenor banka omogućila je korisnicima kreditne kartice podelu transakcija na mesečne rate, nakon izvršenog plaćanja.

Korisnici mogu podeliti na rate sve transakcije izvršene karticom na internetu, u prodavnicama ili na bankomatima u iznosu većem od 2.000 dinara. Takođe sami mogu odabrati na koliko meseci žele da rasporede plaćanje, dok je maksimalan broj rata 12.

„Mogućnost podele troškova na rate olakšava korisnicima planiranje budžeta i daje im dodatnu fleksibilnost pri upravljanju finansijama. Korisnici sami biraju broj rata koji im najviše odgovara, nakon izvršenih transakcija, a ne prilikom samog plaćanja, što je jedinstvena usluga na tržištu Srbije“, kaže Miloš Polovina, direktor marketinga Telenor banke.

Posebnu pogodnost predstavlja i opcija prebacivanja kartičnih transakcija, izvršenih i na čekanju, sa tekućeg računa na kreditnu karticu, uz izbor otplate po revolving modelu ili na rate. Prebacivanjem zaduženja oslobađaju se sredstva na tekućem računu, i u slučaju neplanirane potrošnje moguće je preraspodeliti obaveze na rate.

Sve transakcije izvršene tokom mesec dana moguće je podeliti na rate do kraja tekućeg meseca. Podela na rate je jednostavna, putem aplikacije Telenor banke odabirom Podeli na rate u detaljima transakcija sa kreditne kartice. Za više informacija posetite internet stranu Telenor banke.

Tekst i foto: PR

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2019 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.