Honor Band (A2) od sada ima i senzor otkucaja srca


Na nedavno održanom berlinskom događaju Huawei je između ostaloga predstavio i novi model pametne narukvice Honor Band. Novi model dobio je tržišni naziv Honor Band A2 i poneke dobrodošle novine, poput senzora otkucaja srca i ekrana.

Sada je moguće osnovne podatke pratiti i direktno sa zgloba ruke, odnosno sa 0,96-inčnog OLED ekrana. Honor Band A2 podržava praćenje broja pređenih koraka, vremena provedenog u spavanju, vežbanju ili u sedećem položaju na šta će korisnika podsetiti kad je vreme da protegne noge.



Takođe na ekranu se vide i obaveštenja o pozivima i porukama, a poziv koji je stigao u nezgodnom trenutku moguće je i odbaciti. Kao što je vidljivo s fotografija senzor otkucaja srca je postavljen s donje strane. Honor Band A2 ima IP67 sertifikat te će bez problema podneti doticaj s vodom i prašinom.

Dalje, podržana je Bluetooth 4.2 tehnologija te platforme Android (4.4+) i iOS (8.0+). Prema navodima proizvođača baterija kapaciteta 95 mAh trebala bi da bue dovoljna za do 9 dana korišćenja, odnosno za do 18 dana u stanju pripravnosti.

Huawei Honor Band A2 na tržište stiže početkom juna (najpre kinesko tržište) po ceni od oko 30 USD.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.