Instagram uvodi opciju za deljenje sadržaja između odabranih korisnika


Nakon što je pre nekoliko dana poljuljao privatnost mnogih kada je počeo da obaveštava korisnike ukoliko neko napravi screenshot njihove fotografije, Instagram sada uvodi novu opciju prema kojoj korisnici mogu da kreiraju listu najboljih prijatelja među kojima je privatnost zagarantovana.

Naime, preko opcije Instagram favorites, odabrani korisnici unutar male grupe mogu jedno između drugih deliti fotografije i video snimke koji će biti dostupni samo njima. Na taj način, ne moraju svi vaši pratitelji da vide sadržaje koje želite pokazati samo dobrim prijateljima.

Prema mišljenju tehnoloških stručnjaka, ova opcija mogla bi u potpunosti da promeni način korišćenja Instagram-a. Inače, ova društvena mreža koja je na početku bila namenjena samo za deljenje fotografija, mnogo se promenila, a naročito nakon spajanja s Facebook-om.

Opcija "Favorites" na Instagram-u bi mogla stvoriti sve veći broj privatnih grupa koje će deliti zajedničke sadržaje, interese i slično. Korisnik koji kreira grupu moći će u bilo kojem trenutku dodati ili ukloniti članove iz grupe. Ova opcija poprilično podseća na Facebookove zatvorene grupe.

Novu opciju Instagram je testirao na manjem broju ljudi, a uskoro će biti dostupna svim korisnicima.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.